T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / BAYAT - İmrallı Ortaokulu

İmrallı Ortaokulu

Telefon
0 (272) 494 50 65
Belgegeçer
0
WEB
https://imralliortaokulu.meb.k12.tr
Adres
İmrallı Köyü 03780 Bayat / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir
Misyon
• Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Başarılar
2024 yılında ilçemizde yapılan Satranç Turnuvası´nda 6.sınıf öğrencimiz Feride ÖZ ilçe 1.si olmuştur. İlçemizde düzenlenen Ortaokullar Sudoku 7. Sınıf öğrencimiz Büşra Naz CIRIK ilçe 3.sü olmuştur. Masa tenisi turnuvasında 7. Sınıf öğrencimiz Saray ÇETİNER İlçe 4. olmuştur.
Öğretmen :7
Öğrenci :49
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :449
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal, Sınıflarımız birbirinden bağımsızdır. Ortaokulda 49 öğrencimiz vardır.
Saatler
Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır. Saat 09.00´da dersler başlamakta, 15.30´da dersler bitmektedir.
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup, köy servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğretmenler ilçeden servisle geliş gidiş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
İmrallı, Afyonkarahisar ilinin Bayat ilçesine bağlı bir köydür. Konum olarak Sağırlı, Akpınar, Yukarı Çaybelen, Aşağı Çaybelen ve İnpınar köylerine bağlantısının olması nedeniyle önem arz etmektedir. Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir. Yıllık yağış miktarı 4000 mm.´nin altındadır. Okulumuzun ortaokul bölümü 4 sınıftan oluşmakta ve her sınıfta akıllı tahta bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Köy Afyonkarahisar´a 50 km. ilçe merkezine(Bayat) 15 km uzaklığındadır.
Kontenjan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
2023 yılında Fen Lisesi başta olmak üzere nitelikli okullara öğrencilerimiz yerleşmiş olup, 2 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır